Cel mai frumos cadou de ziua mea

 

Ionica Viorica Opris Asociația Suntem Vocea Lor

30% Complete
150 RON
Sumă strânsă
500 RON
Target
1
Donații
Vreau să fac o donaţie!

Nimic nu e mai frumos decât să împarți bucuria cu cei care au nevoie de ajutor.

Anul acesta am hotărât să îmi dăruiesc ziua unei cauze dragi mie.

Cel mai frumos dar pe care mi-l poți face este să fii alături de mine și, în loc să îmi faci un cadou, să donezi banii către acestă cauză.

Împreună suntem mai buni!

Majoritatea batranilor intalniti de-a lungul anilor ne-au spus ca urasc un singur lucru: singuratatea. Primeau cadouri de la noi, dar ne spuneau ca nu de astea au nevoie, ci de imbratisari, vorbe bune, o mana stransa. Un proiect de suflet, un proiect pentru care ne zbatem să-i oferim o continuitate interminabilă. De ce? E atât de simplu... Cum am putea să stăm indiferenți la telefonele bătrânilor /nevoiasilor care așteptă cu nerăbdare Meniul care le alină foamea ?! Lacrimăm mereu când ne gândim că suntem datori colaboratorilor noștri. Astăzi e una din zilele în care ne simțim cu adevărat neputincioși. Ca acest proiect să aibe continuitate, avem nevoie necontenită de sprijinul vostru!!! Pretul unui meniu social este 15 lei, impreuna cu retsurantele partenere, KIS PIPA Restaurant Social & Catering si Restaurant Marin Bucataru, cunoastem oamenii, si le ramanem alaturi, unii ce sunt singuri devenind chiar membrii de familie.

Recomandă-le prietenilor această campanie.

în beneficiul

Asociatia Suntem Vocea Lor e o asociatie caritabila cu 3 ramuri de activitate: protectie sociala, protectia animalelor si protectia mediului. Suntem vocea celor neauziti, nevazuti, neajutorati ce isi intind mana in cautarea linistii zilei de maine: batrano, copii, familii defavorizate. Suntem Vocea Lor!

SUSŢIN PROIECTUL

Fii vocea lor

Am demonstrat ca dragostea, grija si implicarea salveaza vieti si schimba destine.

Fiti parte din schimbare prin implicare!

Vine ziua ta. Este momentul în care ești în centrul atenției prietenilor, cunoscuților, familiei. Toata lumea te întreabă ce iți dorești să primești cadou, dar tu știi că ai tot ce îți trebuie și că nu îți dorești decât să fii aproape de cei dragi și să împarți cu ei bucuria și voia bună. Și, când se întâmplă așa, îți dai seama că acesta este, poate, cel mai fr

 

1 Donații

150 RON
La mulți ani cu sănătate! Sa te păstreze Dumnezeu sănătoasă și voioasa ! E mult nevoie de oameni ca tine! Îmbrățișări sincere și călduroase! Te pupam!
11 May 2022
Ionica Viorica Opris : Asociația Suntem Vocea Lor
Cel mai frumos cadou de ziua mea