Scoala Sociala Vocea Soarelui

Status: Fundraising

Scoala Vocea Soarelui este o scoala de meserii profesionale, teoretice si digitale avand si adresabilitatea unui centru social pentru copii fara posibilitati materiale.

Misiunea: Scoala Vocea Soarelui este de a dezvolta și implementa o experiență educațională completă, prin atingerea unui echilibrului între realizările educationale și dezvoltarea socială, emoțională, fizică, spirituală.

Motto :   “Maretia ta este limitata doar de investitiile si educatia care le faci in tine “  

Valorile Scoala Vocea Soarelui   * Educație, nu profit   * Transparență   * Educație pentru construirea și întărirea caracterului   * Apartenența la comunitate   * Cadre didactice excepționale, rezultate excepționale   * Principii morale înalte       

0% Complete
Suma:

0 RON

Galantomi:

0

Donatii:

0

Target:

450,000 RON

Vrei să fii fundraiser? Contactează Organizația

 

Crezul Scoala Vocea Soarelui   Scoala Vocea Soarelui se croiește dupa o nouă cale spre educația comunității cea de-a patra cale.   Pentru a reuși acest lucru, trebuie să dovedim responsabilitate socială și să ne acceptăm cu toții obligațiile sociale față de ceilalți membri ai comunității. Școala noastră este întemeiată pe intenția de a atinge aceste țeluri.   Scoala Vocea Soarelui este o școală tip a patra cale în educație, o școală pentru comunitate, născută din comunitate, cu un mod de abordare și organizare diferită de a altor scoli.    Prima cale este Școala Bisericii.    A doua cale e a Școlii Private deținute de o familie sau o persoană.    A treia cale e cea în care statul susține Școlile Publice.).    A patra cale în educație reprezintă un pod între educație și societate,no școală fântână în inima comunității, care atrage oamenii spre ea, oferă calități estetice și flux de cunoștințe societății.   Beneficiile  pentru a patra cale în educație:   Scoala Vocea Soarelui, o școală-fântână care atrage membrii comunității, oferindu-le posibilitatea de a se implica în beneficiul educației. Oricine poate contribui cu diverse resurse, pentru crearea unui mediu optim de învățare: copiii, profesorii, părinții, fondatorii, guvernatorii, ambasadorii sau sponsorii – cu toții provenind din comunitatea extinsă.  

Scoala Vocea Soarelui are un curriculum prin care elevul va fi pregătit pentru viață, unul centrat pe impulsionarea adresării de către elevi a problemelor sociale reale, a aspectelor importante pentru umanitate și a întrebărilor care contează cu adevărat. Acesta reprezintă o îndepărtare semnificativă față de modelul educațional tip fabrică din trecut. Se va îndepărta tot mai mult de educația bazată pe manuale, hârtii și creioane, educația centrată pe cadrul didactic, și va introduce modalități noi de înțelegere a conceptelor de cunoștințe și educație. Scopul nostru este acela de a schimba maniera în care oamenii percep educația, prin accentul pus pe dezvoltarea abilităților precum:   * Gândire critică și capacități de rezolvare a problemelor   * Colaborare în cadrul unor grupuri diverse și conducere prin influență   * Agilitate și adaptabilitate; învățare durabilă și solidă   * Inițiativă și antreprenoriat   * Comunicare eficientă oral și în scris   * Accesarea și analiza informațiilor   * Curiozitate și imaginație   În prezent, trebuie să vedem elevii într-un context diferit față de trecut, când aceștia mergeau la școală, unde petreceau o anumită perioadă de timp, frecventând anumite cursuri, primind note și absolvind. Trebuie să stârnim și să susținem interesul elevilor pentru educație, ajutându-i să înțeleagă cum studiul îi pregătește pentru viață în lumea reală. Trebuie să le inducem curiozitatea, care este esențială pentru învățarea continuă. Trebuie să fim flexibili în predare și să le trezim elevilor entuziasmul pentru ca ei să devină ingenioși și dornici de a continua să învețe chiar și în afara timpului petrecut în cadrul școlii. Scoala Vocea Soarelui este o initiativa desfasurata de Asociația Suntem Vocea Lor, SunRai si Academia Valea.''