Un meniu in asteptare

Status: Fundraising

Un proiect de suflet, un proiect pentru care ne zbatem să-i oferim o continuitate interminabilă. De ce? E atât de simplu... Cum am putea să stăm indiferenți la telefonele bătrânilor /nevoiasilor care așteptă cu nerăbdare Meniul care le alină foamea ?!   Lacrimăm mereu când ne gândim că suntem datori colaboratorilor noștri. Astăzi e una din zilele în care ne simțim cu adevărat neputincioși. Ca acest proiect să aibe continuitate, avem nevoie necontenită de sprijinul vostru!!! Puteți dona prin atâtea surse, încât avem încredere că veți lua cea mai bună decizie de a ne sprijini. Fiți alături de noi! MULȚUMIM!

2.5% Complete
Suma:

250 RON

Galantomi:

1

Donatii:

2

Target:

10,000 RON

Vrei să fii fundraiser? Contactează Organizația

 

Strategia este simpla: cumperi un meniu si daca vrei - nu esti obligat sa faci acest lucru- poti plati inca unul pentru un necunoscut, un copil flamand, o batrana singura, familii ce nu au posibilitati (am intalnit si astfel de cazuri). În functie de cate meniuri se strang in asteptare, tot mai multi vor fi hraniti. Cel care vrea sa ofere, trebuie sa spuna: ''Unul pentru mine si unul in asteptare“.

 

Pentru cei care nu isi permit nici macar o masa pe zi, pentru batrani, oamenii strazii, copii, pentru ca nimeni nu trebuie sa indure foamea in 2021, puteti comanda meniuri in asteptare la cele 2 restaurante partenere: KIS PIPA si Marin Bucataru'.

Pretul unui meniu social este de 12 lei.